MEDARBETARE

KG Rickhamre

MANAGING DIRECTOR

KG har sedan starten av Coast Communications ansvarat för kommunikationen vid flera större kriser, fusioner och förvärv samt genomfört över 400 medieträningar och positioneringar Perception Management, för såväl stora börsbolag som snabbväxande startups och centrala myndigheter. Han har tidigare 12 års erfarenhet som redaktör, ekonomireporter och korrespondent från SVT Rapport, SR Ekonomiekot och Dow Jones internationell finanstelevision i London och Bryssel.

T: +46 709 549 109
E: kg.rickhamre@coast.se

Elma Sabanovic

SENIOR ASSOCIATE

Elma stödjer våra kunder i löpande uppdrag inom PR och varumärkesbyggande. Hennes kunskaper inom employer branding är uppskattade bland såväl stora börsbolag som mindre företag och offentlig sektor. Hon har en Master of Science in Communication vid Göteborgs universitet och examen vid Personalvetarlinjen Högskolan Borås.

T: +46 723 18 49 49
E: elma.sabanovic@coast.se

Martin Källström

WRITER

Martin skriver intresseväckande och medryckande med fokus och fakta om teknik, forskning, digitalisering, energi, hållbarhet och andra av vår tids stora frågor. Han är uppskattad av företag, myndigheter och NGOs. Martins specialitet är att utveckla narrativet runt produkter och tjänster för att budskapet ska få stor spridning och generera hög effekt i centrala målgrupper. Martin är utbildad vid Berghs i Stockholm och har erfarenhet både från reklamvärlden och kommunikationsbyråer.

T: +46 73 355 06 73
E: martin.kallstrom@coast.se

Fatima Maache

SOCIALA MEDIER

Fatima ingår i GIA, Global Influencer Agency i New Yorks nätverk. Hon erbjuder Coasts kunder coachning i fasta projekt, främst inom lifestyle. Fatima vet hur man effektivt och med hög precision identifierar och når nyckelmålgrupper på sociala medier. Hon guidar dig i praktiska steg hur antalet följare i målgruppen kan ökas med syfte att nå affärsmålen.

T: +46 764 151 545
E: fatima.maache@coast.se

Per Skärgård

SENIOR ADVISOR FINANCIAL COMMUNICATIONS

Per ger råd inom finansiell kommunikation. Under 16 år har han varit CFO för börsnoterade Nobina-koncernen med en årlig nettoomsättning om cirka 10 miljarder kronor. Per är ledande expert inom kommunikation vid förvärv och fusioner, börsintroduktioner, emissioner, obligationslån, årsredovisningar, turn-around case och finansiering. Han har också flera års internationell erfarenhet av finansiellt ledarskap i entreprenöriell verksamhet inom telekom och konsumentprodukter. Coast har i olika former samarbetat med Per sedan starten av bolaget.

T: +46 70 770 48 00
E: info@coast.se

 

Ulrica Franzén

SENIOR ADVISOR HEALTHCARE

Ulrica har lång erfarenhet av att leda förändringar inom både den privata och offentliga sektorn. Hon delar gärna med sig av sina djupa insikter och erfarenhet inom hälso-och sjukvård till Coasts kunder. Ulrica har haft flera ledande befattningar inom svenskt näringsliv i över 25 år och verkade under flera år som kommunikationsdirektör inom Stockholms Läns Landsting (Region Stockholm) och som kommunikationsstrateg i SKR. Region Stockholm ansvarar för all offentlig finansierad sjukvård i Stockholms län.

T: +46 76 102 60 70
E: info@coast.se

 

Gunvor Engström

SENIOR ADVISOR CHANGE MANAGEMENT

Gunvor med sin spets inom förändringskommunikation och ledarskap erbjuder stöd i kommunikativa processer som kräver ett par nivåer extra, där det offentliga samspelar med näringslivet. Gunvor har varit VD för Företagarna och för Bank2. Hon har varit landshövding i Blekinge län och haft ledande befattningar inom regeringskansliet och Svenskt Näringsliv. Tills nyligen var hon ordförande i den prestigefyllda organisationen Styrelseakademien som har som mål att öka kvaliteten på styrelsearbetet i Sverige.

T: +46 70 593 00 93
E: info@coast.se

 

Serena Möller

SENIOR ADVISOR MEDIA TRAINING

Serena är bosatt i Stockholm och bistår Coast kunder med kvalificerade engelskspråkiga medieträningar på hög lednings- och styrelsenivå sedan 2005. Framför allt kunder inom finans, bank och teknologi har genomfört medieträningar med Coast där Serena har varit den drivande kraften. Hon har masterexamen i kommunikation från London School of Economics, LSE, och verkade under tio år som programledare för Business Morning vid Tv-kanalen CNBC Europe i sin hemstad London, Storbritannien. 

T: +46 70 277 23 71
E: info@coast.se

Andreas Tollefsen

SENIOR ADVISOR MEDIA RELATIONS

Andreas är bosatt i Värmland och är uppskattad av Coasts kunder för sin kvalificerade och träffsäkra rådgivning inom kommunikation och medierelationer i Norge och Sverige. Andreas har omfattande erfarenhet som tidigare ägare under tjugo år av en framgångsrik PR-byrå i Oslo, Norge, och ansvarig för Boschs marknadskommunikation i Norden med placering i Stockholm. Under åren 2004-2020 drev han Coasts nätverksbyrå i Norge.

T: +47 930 93 574
E: info@coast.se

 

PARTNERS

Bengt Thorn

PARTNERKONTAKT

Bengt Thorn är grundare av reklambyrån Thorn. Genom Thorn tillhandahåller Coast sedan 2012 ett heltäckande tjänsteutbud inom grafisk design, kampanjer, digital och print produktion samt reklamköp.

T: +46 76 878 61 63
E: info@coast.se

NORDISKT NÄTVERK

Marius Waerhaug Madsen

NAVIGATOR NORGE

Christina Rytter

SCANDINAVIAN COMMUNICATIONS DANMARK

Olli Ollila

PILGRIM FINLAND

KONTAKT

Strandvägen 7a
114 56 Stockholm, Sweden
+46 709 549 109 
info@coast.se

MEDLEM I 

MEDLEM I