MEDARBETARE

Christina Rytter
MANAGING PARTNER

Christina har en master i kommunikationsvetenskap och är client leader för kunder i hela Norden. Hon är specialiserad inom digitalisering, retail, design och organisationsutveckling. 2007 startade hon Coast Communications Danmark och 2016 Scandinavian Communications. Hon har uppdrag för EU och har varit vårt exklusiva internationella nätverk PRGNs orförande. Med Coast Communications sedan 2007.

T: +45 23 96 77 33

Therese Troija
Senior Associate

Therese har dubbla examen i statsvetenskap och journalistik från Washington University, USA. Hon ansvarar för större kontrakt. Framför allt fokuserar Therese på företag inom finans, bank, transport och industri. Med Coast Communications sedan 2004.

S: +46 70-954 91 09

KG Rickhamre
MANAGING DIRECTOR

KG har mångårig erfarenhet som redaktör, ekonomireporter och korrespondent från svensk nationell TV och internationell finans-TV i London och Bryssel. Sedan han startade Coast Communications 2001 har han ansvarat för kommunikationen vid flera större kriser, fusioner och förvärv samt genomfört cirka 400 medieträningar för stora börsbolag, startups och myndigheter.

T: +46 70 954 91 09

Serena Möller
Mediekonsult

Serena har examen i kommunikation från London School of Economics, LSE, och nära tio års erfarenhet som programledare för Business Morning vid European Business News/CNBC Europe i London,UK. Hon är bosatt i Stockholm och bistår Coast Communications med kvalificerade översättningar och engelskspråkiga medieträningar på hög executive nivå. Med Coast Communications sedan 2005.

T: +46 702 77 23 71

Hermine Bond
Konsult

Hermine stödjer kunderna i löpande uppdrag inom kriskommunikation, varumärkesbyggande och medieträningar. Hennes rapportering och bevakning är uppskattad bland såväl stora börsbolag som mindre företag och offentlig sektor. Hon har universitetsexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap från Lunds Universitet med kriskommunikation som specialinriktning.

T: +46 707 200 971

Edvard Raft
Projektledare retorik

Edvard började sin bana som retoriker med att skriva sin uppsats på universitet om Coast Communications i Stockholm Sverige. Efter flera år som framgångsrik retoriker när han byggde upp sin egen firma, återupptog vi samarbetet. Edvard ger uppskattade kurser inom presentationsträning med tyngdpunkt på retorik. Med Coast Communications sedan 2007 respektive 2014.

S: +46 76-878 61 63

SENIOR ADVISORS

Gunvor Engström
Oberoende Industry Advisor
Gunvor har sin spets inom förändringskommunikation. Som frilans i samarbete med Coasts konsulter erbjuder hon stöd i kommunikativa processer som kräver en eller ett par nivåer extra. Gunvor har innehaft poster som VD för Företagarna och VD för Bank 2. Hon har varit landshövding i Blekinge län och haft ledande befattningar inom regeringskansliet och Svenskt Näringsliv.

T: +46 705 93 00 93
Gunnar Hesse
Senior rådgivare
Gunnar Hesse är ordförande på Institutet för Informationsteknologi och har tidigare varit vd för Unisys i Norden. Gunnar har en lång karriär i olika ledande chefspositioner med Unisys i Sverige, Danmark, Finland och Norge och även globalt. Med en bakgrund inom teknik började han på Datasaab 1970 och är utbildad vid KTH, Kungliga Tekniska Högskolan. Han har flera styrelseuppdrag och fungerar som rådgivare till ledande befattningshavare inom främst IT-och finanssektorn.

T: +46 70 556 66 34
P.O. Wallström
Senior rådgivare
Per Olof Wallström har verkat på ledande positioner inom biotech- och läkemedelsföretag som till exempel Astra, Pharmacia och Bristol-Myers Squibb. Därefter har han varit life-scienceföretaget, KaroBios VD. Coast Communications har arbetat med P.O. sedan 2001. Först som kund och sedan 2012 som konsult. P.O. bistår Coast Communications kunder med strategisk rådgivning som en del av vårt kundteam.

T: + 46 70 9 429 520
Caisa Alpsten
Senior rådgivare
Caisa Alpsten är en specialist i intern kommunikation och kommunikativt ledarskap. Hon har lång konsulterfarenhet inom både den privata och den offentliga sektorn och har tidigare arbetat som informationschef. Hon har skrivit uppmärksammade böcker inom strategisk kommunikation.

T: +46 70 756 08 76

PARTNERS

Bengt Thorn
Partnerkontakt

Bengt Thorn är grundare av reklambyrån Thorn. Genom Thorn tillhandahåller Coast ett heltäckande tjänsteutbud inom grafisk design, kampanjer, digital och print produktion samt reklamköp.

T: +46 76 878 61 63

NORDISKT NÄTVERK

Andreas Tollefsen
Navigator Norge
Karsten Anker Petersen
Borgen Danmark IR & PA
Päivi Holmqvist
HASAN COMM FINLAND

KONTAKT

Strandvägen 7a
114 56 Stockholm, Sweden
+46 709 549 109 
info@coast.se

MEDLEM I