OM OSS

Lika och ändå olika

Vår verksamhet i de nordiska länderna följer idén att den lokala närvaron övertrumfar som specialitet allt inom extern kommunikation. Därför har vi alltid ett nordiskt nätverk med fasta partnerbyråer i Norge, Danmark och Finland. Flera av våra stora kontrakt delar vi med en eller flera av de nordiska byråerna.

Bland våra medarbetare har vi någon med kunskaper motsvarande infödd engelska. Det samma gäller de nordiska språken liksom särskilda kunskaper inom finansiell kommunikation, större event eller public affairs. Blandningen av flera specilister under en projekledares ordnande hand skapar det bästa resultatet för kunden.

Byrån garanterar en värdegrund med kundens bästa för ögonen. Och den skapar säkerhet. Det ska finnas en back-up om någon blir sjuk eller slutar. Den gemensamma värdegrunden syftar till att skydda Dig som kund. Coast Communications använder en transparent prissättning baserad på åtgång av konsulttimmar.

Vi utvecklar hela tiden vårt partnernätverk med nya specialiteter. Vi delar in projekt i tydliga faser och använder etablerade modeller hur vi mäter resultat.

På så sätt håller vi samman i mötet med kunden samtidigt som vi kan erbjuda flera sins emellan olika specialiteter.

KONTAKT

Strandvägen 7a
114 56 Stockholm, Sweden
+46 709 549 109
info@coast.se