OM OSS

Lika och ändå olika

Det är de olyckliga familjerna som är intressanta. De är alla olyckliga på sitt eget särskilda vis, medan de lyckliga alla är lyckliga på samma sätt.

Orden är Leo Tolstoys i öppning på Anna Karenina, en av världshistoriens största boksucceer.

Tanken bakom Coast Communications är i all sin enkelhet den samma. Det är genom våra skillnader vi blir intressanta, och kan svara upp mot kunders komplexa behov.

Tiden är förbi då en byrå blott med glatt humör och jävlar anamma, förmådde tillfredsställa pressade kunders behov av både analys, metodik och praktisk kunskap.

Därför söker vi ständigt efter nya specialister. Ett exempel är retoriken. Som stöd till personer som ska framföra komplicerade resonemang inför vetenskapsmän och andra experter i syfte att få mycket kapital, krävs precisa modeller.

Vanlig presentationsträning kräver vissa handgrepp. Retorik byggd på partes-modellens alla steg kräver en retoriker. Därför tillhandahåller Coast Communications båda kompetenserna; presentationsträning med TV-journalisten KG Rickhamre och retorik med retorikspecialisten Edward Raft.

Det samma gäller en så handfast verksamhet som showroom, vars verksamhet idag är starkt specialiserad. Ett showroom säljer en livstil. I en sådan värd krävs specialister. Det är därför Coast Communications har ett partneravtal med Spalt, som driver egna showroom i alla de fyra nordiska huvudstäderna.

Vår verksamhet i de nordiska länderna följer samma idé. Den lokala närvaron övertrumfar som specialitet allt inom extern kommunikation. Därför har vi alltid ett nordiskt nätverk med fasta partnerbyråer i Norge, Danmark och Finland. Flera av våra stora kontrakt delar vi med en eller flera av de nordiska byråerna.

Bland våra medarbetare har vi någon med kunskaper motsvarande infödd engelska. Det samma gäller de nordiska språken liksom särskilda kunskaper inom finansiell kommunikation, större event eller public affairs. Blandningen av flera specilister under en projekledares ordnande hand skapar det bästa resultatet för kunden.

Byrån garanterar en värdegrund med kundens bästa för ögonen. Och den skapar säkerhet. Det ska finnas en back-up om någon blir sjuk eller slutar. Den gemensamma värdegrunden syftar till att skydda Dig som kund. Coast Communications använder en transparent prissättning baserad på åtgång av konsulttimmar.

Vi utvecklar hela tiden vårt partnernätverk med nya specialiteter. Vi delar in projekt i tydliga faser och använder etablerade modeller hur vi mäter resultat.

På så sätt håller vi samman i mötet med kunden samtidigt som vi kan erbjuda flera sins emellan olika specialiteter.

KONTAKT

Rickhamre Hofmann

Coast Communications AB
Strandv.7a
114 56 Stockholm, Sweden
+46 709 549 109 
info@coast.se

MEDLEM I 
UA-86735066-1