Coast Communications har slutit ett samarbetsavtal med reklambyrån Thorn i Helsingborg. Samarbetet innebär att Coast Communications nu kan erbjuda full reklambyråservice och utveckling av nya medier från en och samma leverantör. Samarbetet innebär också att Coast åter får en representation i Sydsverige genom, Claes Pihlgren, ansvarig Thorn Relations.

Thorn i Helsingborg sysselsätter ett 20-tal medarbetare och leds av VD, Dan Palmsten som i många år har varit kund hos Coast Communications under hans tid som VD för Salilco.

– Vi är mycket glada för samarbetet, säger Dan Palmsten, VD Thorn Reklambyrå. Coast Communications är känd som en insiktsfull och effektiv leverantör inom rådgivning och krishantering. Vi på Thorn har ett starkt erbjudande i kampanjer och produktion. Vi är ett mycket bra komplement till varandra.

Den geografiska närvaron i Skåne betyder mycket för Coast Communications som stängde sin Malmörepresentation 2009, på grund av att den dåvarande partnern i Malmö valde att upphöra med sin kommunikationsverksamhet.

– Coast Communications kontor i Köpenhamn får nu en naturlig kontaktpunkt på den svenska sidan av sundet. Dessutom är Thorn Relations grundare, Claes Pihlgren, en lokal styrkepunkt för oss. Vi har alltid haft mycket kunder i Skåne, säger KG Rickhamre, MD Coast Communications, och ser verkligen fram emot att åter ha en fysisk närvaro på plats.