Coast Communications har åter valts in som medlem i amerikanska handelskammaren, i Sverige, AmCham.

Delar av Coast team med Gunnar Hesse, tvåa från vänster, ordförande emeritus i amerikanska handelskammaren Sverige, AmCham.

”Flera av våra kunder är amerikanska företag med tyngdpunkt inom digital teknologi, AmCham är en bra plattform för oss i det nordiska arbetet, säger KG Rickhamre, CEO Coast Communications. Därför har vi valt att söka oss tillbaka och är glada att AmChams styrelse accepterade vår ansökan.”

AmCham Sverige understödjer handel och investeringar mellan USA och Sverige, likväl som amerikanska affärsintressen i Sverige. Handelskammaren fungerar också som det amerikanska näringslivets röst i Sverige. Bland sina medlemmar räknar AmCham allt från små startups till globala koncerner.

Coast Communications är en nordisk byrå med huvudkontor i Stockholm Sverige. Byrån har som mål att stärka och skydda människor, företag och varumärken. Coast har ett väl förgrenat kontaktnät inom media, företag och myndigheter. Syftet med kommunikationen är bistå kunderna att uppnå sina verksamhetsmål. Coast är Sveriges enda medlem i sammanslutningen PRGN med 50 utvalda ägarledda byråer i tätt samarbete över hela världen.

UA-86735066-1